REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Katův šleh II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rychlá pikantní minutka z nudliček vepřového masa, zprudka opečených na pánvi, chvíli podušených spolu kousky papriky, česneku a dalšími ingrediencemi.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
400 gvepřové kýty
4 lžíceostrého kečupu
4 lžícenakládaných kapií
1 lžíceworchesteru
1 lžičkachilli
2 ksstroužky česneku
2 ksmalé feferonky
2 kskyselé okurky
2 kscibule
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji, pak jej vyjmeme z pánve
2. Do výpeku po mase dáme cibuli pokrájenou na klínky, česnek, kečup, nasekané feferonky (pálivost a množství je na konzumentovi), zakápneme worchesterem a opékáme 4 minuty
3. Vrátíme maso, přidáme kapie, nakrájené kyselé okurky a vše chvilku podusíme
4. Podáváme s chlebem, či hranolky.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autor fotografie i textu: Tomáš Mika

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy