REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Karbanátky z rybího filé

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Umleté zmrazené rybí filé smíchané s cibulí a mlékem, usmažené v klasickém trojobalu.


Ingredience:
250 gzmrazeného rybího filé
45 gsádla nebo oleje
35 gstrouhanky
25 ghladké mouky
25 gcibule
1 ksvejce
1/8 lmléka
sůl

Postup:

1. Filé necháme částečně rozmrazit a pak ho po kouscích umeleme na masovém strojku, zároveň umeleme i cibuli
2. Směs osolíme, přidáme mléko a promícháme
3. Vytvarujeme karbanátky, které obalujeme v hladké mouce, vajíčku a strouhance
4. Jednotlivé karbanátky smažíme na rozpáleném tuku po obou stranách.

Doporučení:

Karbanátky podáváme například s bramborovou kaší.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy