REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Karbanátky z játrové zavářky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Játrová zavářka promíchaná s drobně nakrájenou cibulí, mlékem, vejcem, solí a dle potřeby strouhankou, ze směsi pak tvořené placičky, ty opečené na rozehřátém oleji, z obou stran, dozlatova.


Ingredience:
400 gjátrové zavářky
100 mlmléka
1 kscibule
1 ksvejce
olej na opékání
strouhanka
sůl

Postup:

1. Oloupanou cibuli si nakrájíme na drobné kousky
2. Do misky si vložíme játrovou zavářku, nakrájenou cibuli, vejce, vlijeme mléko a promícháme, pak směs osolíme a dle potřeby zahustíme strouhankou
3. Ze směsi tvoříme placičky, které opékáme na rozehřátém tuku z obou stran dozlatova.

Doporučení:

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy