REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Králičí játra na slanině

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Plátky králičích jater ochucené drceným kmínem, pepřem a solí, opečené na oleji s vložkou rozškvařené slaniny a osmahnuté cibule.


Ingredience:
300 gkráličích jater
100 gcibule
70 gslaniny
2 lžíceoleje
drcený kmín
pepř
sůl

Postup:

1. Králičí játra si očistíme, opláchneme, osušíme, nakrájíme na plátky a posypeme lehce drceným kmínem a mletým pepřem
2. Pak si nakrájíme oloupanou cibuli na drobné kousky a slaninu na malé kostičky
3. Poté si na pánvi rozškvaříme slaninu, přidáme cibuli, kterou osmahneme dozlatova a pánvičku sundáme z ploténky
4. Na jiné pánvičce si rozehřejeme olej a opečeme plátky jater, přidáme rozškvařenou slaninu s osmahnutou cibulkou, promícháme, osolíme a servírujeme třeba s čerstvým chlebem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy