REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapusta jako mozeček II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Povařená kapusta, na drobno nasekaná, podušená na cibulce a rozpuštěné slanině, promíchaná s vejci.


Ingredience:
1 ksvětší kapusty
1 ksmenší cibule
6 ksvajec
80 ganglické slaniny
mletý pepř
sůl
voda

Postup:

1. Kapustu očistíme a povaříme, pod pokličkou, v malém množství osolené vody
2. Změklou hlávku vyjmeme, necháme okapat a pak ji nožem jemně nasekáme
3. Kapustu vložíme na cibuli zpěněnou v rozpuštěné slanině, osmažíme a zalijeme rozmíchanými vejce
4. Směs osolíme, dochutíme pepřem a důkladně promícháme.

Doporučení:

Takto upravenou kapustu podáváme se slanými rohlíky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy