REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Chřestové ragú

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na malé kostičky nakrájený chřest, paprika a cuketa, zelenina orestovaná doměkka, ochucená česnekem, pepřem a solí. Chutná zeleninová příloha k různě upraveným masům, nebo i samostatný vegetariánský chod servírovaný například s tvarohovými knedlíky připravenými na slano.


Ingredience:
200 gzeleného chřestu
4 ksbílých paprik
1/2 ksmenší cukety
olivový olej
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Zelený chřest opláchneme, odřízneme spodní dřevnatou část a nakrájíme na kostičky
2. Omytou cuketu nakrájíme na malé kostičky a očištěné papriky nakrájíme na stejně malé kostičky
3. Na rozehřátém oleji orestujeme nakrájený chřest, papriky a cukety doměkka, vmícháme oloupaný, prolisovaný stroužek česneku, dochutíme solí a pepřem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy