REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapucínové kuličky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Asi 20 kusů nepečeného cukroví z čokolády, másla a smetany s mandlemi.


Ingredience:
1 kstabulka bílé čokolády
50 gmoučkového cukru
50 gmletých mandlí
1 lžícemásla
1 lžícesmetany
1 bal.nescafé capuccino
(můžeme použít i jiný druh rozpustné kávy s příchutí)

Postup:

1. Bílou čokoládu a máslo rozpustíme v horké lázni
2. Smícháme se smetanou, mletými mandlemi, práškovým cukrem a 1/
2 balíčku capuccina
3. Vytvoříme kuličky, které obalujeme ve zbývajícím prášku capuccina
4. Necháme v chladnu odležet.

Doporučení:

Vodní lázeň – Do většího hrnce s horkou vodou ponoříme menší nádobu s kousky nastrouhané čokolády a ta se nám pěkně rozteče.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy