REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapr na pomerančích

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podkovy nebo filety z kapra pokapané olejem, obložené kolečky česneku, cibule a pomerančem, upečené v troubě doměkka, servírované zdobené olivami.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
250-300 gkapra nakrájeného na podkovy nebo na filety
100 gpomeranče
50 gcibule
8 ksoliv
2 ksstroužky česneku
bobkový list
nové koření
sůl

Postup:

1. Na podkovy nebo filety naporcované maso z kapra osolíme a vložíme do olejem vymazaného pekáčku
2. K masu přidáme koření, na kolečka nakrájenou oloupanou cibuli, česnek a pomeranč
3. Kapra pokapeme olejem a vložíme do trouby vyhřáté na 200 °C, pečeme do měkka
4. Porce upečené ryby na talíři zdobíme olivami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy