REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapr na houbách

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce kapra zprudka opečené na teflonové pánvi, dodušené se zeleninou a houbami doměkka. Hodnota dvou porcí je 2520 kJ.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
240 gkapra
100 gpaprikových lusků
100 grajčat
40 gčerstvých hub
20 gcibule
4 lžícečerveného vína
2 lžícekečupu
2 lžíceoleje
sůl

Postup:

1. Obě porce ryby dobře očistíme, osušíme a osolíme
2. Zprudka maso pečeme na teflonové pánvi mírně potřené olejem
3. Opečené ryby vyjmeme a na zbytku oleje opečeme kolečka cibule, proužky očištěné papriky, plátky hub
4. Směs osolíme, dochutíme pepřem, přidáme na čtvrtky pokrájená rajčata a kečup, krátce podusíme
5. V této fázi přidáme opečené kousky ryby, pokrm zalijeme vínem a dodusíme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy