REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapr na houbách II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Naporcované podkovy z kapra, obalené v mouce smíchané s paprikou, opečené na oleji, servírované s podušenými rajčaty, olivami a dalšími ingrediencemi.


Ingredience:
4-6 ksporcí kapra
1 kskonzervy loupaných rajčat
1 kskostky masoxu
1 kscibule
200 ghub
1 sáčeoliv
sušená celerová nať
sladká paprika
hladká mouka
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Porce kapra obalíme v hladké mouce, kterou promícháme s červenou paprikou
2. Kapra opečeme na oleji a dáme na stranu 3. Připravíme si omáčku, na oleji opečeme na kroužky pokrájenou cibuli, přidáme mražené, nebo předem namočené houby a dusíme
4. K houbám přidáme nasekané olivy a konzervu pokrájených loupaných rajčat, ochutíme kostkou masoxu a pepřem
5. Až všechny suroviny změknou přidáme porce opečeného kapra
6. Podáváme s americkými brambory, na talíři posypeme sušenou celerovou natí.

Poznámka:

Autor: Dalibor Marounek

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy