REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kapr na česneku II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na másle s cibulí opečené porce kapra potřené česnekem utřeným se solí a posypané pepřem.


Ingredience:
4 ks (asi 600 g)očištěné porce kapra
6 ksstroužků česneku
1 ksstředně velké cibule
80 gmásla
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Očištěné porce kapra stáhneme z kůže, opláchneme a osušíme
2. Jednotlivé kusy pak potřeme česnekem utřeným se solí a opepříme
3. Na rozpuštěném másle s kolečky cibule maso opečeme z obou stran dozlatova.

Doporučení:

Podáváme se smaženými bramborovými hranolky a salátem z čerstvé zeleniny.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy