REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kanapky s pršutem a parmazánem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kanapky z krekrů potřených smetanovým krémem, zdobené pršutem, třešňovými rajčátky a rukolou.


Ingredience:
Rozpis asi na 20 ks:
20 kssezamových krekrů
20 ksplátků pršuta
10 kstřešňových rajčátek
1 balíčeksmetanového toastového sýra
asi 40 lístků rukoly
čerstvě mletý pepř
hoblinky parmazánu

Postup:

1. Omytá rajčátka nakrájíme na tenké plátky
2. Rukolu omyjeme a necháme okapat
3. Krekry pomažeme sýrem, obložíme plátky rajčat, hoblinkami parmazánu a šunkou
4. Dozdobíme lístky rukoly a posypeme čerstvě podrceným pepřem.

Doporučení:

Místo sýra můžeme použít ochucené máslo nebo tvaroh s česnekem, místo rajčat můžeme kanapky doplnit půlkami křepelčích vajíček. Rukolu lze nahradit například čekankou nebo pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy