REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Kachna na černém pivu

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Porce kachny potřené směsí z nastrouhaného zázvoru, soli a kmínu, upečené v troubě dozlatova posypané rozinkami, podlévané černým pivem.


Ingredience:
1 kskachny
4 lžícerozinek
3 dclčerného piva
kousek hlízy zázvoru
kmín
sůl
voda

Postup:

1. Kachnu naporcujeme, zázvor oloupeme, nastrouháme a smícháme se solí a kmínem, směsí potřeme porce kachny
2. Maso vyskládáme do pekáče, ještě posypeme rozinkami a dáme péct
3. Pečeme v troubě vyhřáté na 200 °C, během pečení podléváme černým pivem a přeléváme výpekem 4. Podáváme s houskovým knedlíkem a červeným zelím.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy