REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jednohubky s křenovou pěnou, salámem a olivami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kolečka tmavého pečiva potřená křenovou pěnou, ozdobená kolečky salámu a olivami.


Ingredience:
3-4 kstmavé rohlíky
100 gkoleček tvrdého salámu
1 malé baleníčerných oliv
drcený pepř
párátka
Na křenovou pěnu:
150 mltrvanlivé smetany na šlehání
50 gstrouhaného křenu
špetka cukru
pepř
sůl

Postup:

1. Nejprve si připravíme křenovou pěnu; smetanu vyšleháme do tuhé pěny, přidáme čerstvě ustrouhaný křen, promícháme, ochutíme solí, cukrem a pepřem, opět promícháme
2. Rohlíky nakrájíme na tenké plátky, polovinu koleček hojně potřeme křenovou pěnou, druhou polovinu pečiva použijeme na zaklopení jednohubek
3. Na vrchní část pečiva opět naneseme křenovou pěnu a ozdobíme kolečky salámu, které zajistíme párátky
4. Nakonec jednohubky dozdobíme olivami a můžeme je ještě posypat nadrceným pepřem.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy