REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jarní salát s ředkvičkami

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Zdravý svačinový salát plný vitamínů připravený z bílé ředkve, červených ředkviček, ledového salátu, jarní cibulky a dalších surovin, doplněný o vejce uvařená na tvrdo.


Ingredience:
2 svazkyředkviček
1 svazekjarní cibulky
2 ksvejce natvrdo 2 ks nebo 8 křepelčích vajec
1 ksbílá ředkev
1 ksledový salát
1/2 kssalátové okurky
1 kelímekbílý nízkotučný jogurt
2 lžičkyšťávy z citrónu (1 citron)
řeřicha
sůl

Postup:
  1. Okurku oloupejte a pokrájejte na malé kousky, ředkvičky a bílou ředkev a jarní cibulku také nakrájejte na kousky
  2. Smíchejte jogurt s cibulí, ředkvičkou, šťávou z citronu a kořením, přidejte nakrájenou okurku, pokrájená vajíčka
  3. Dochuťte řeřichou, mírně osolte.
Poznámka:

Text: Věra Burešová, hlavní výživová poradkyně NATURHOUSE, Foto: Ing. Petr Kouble

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy