REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jarní polévka s vejci

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ve vývaru uvařený mražený hrášek, pak vmíchaná rozšlehaná vejce, která se srazí, nakonec polévka dochucená nasekanou pažitkou, muškátovým květem a solí.


Ingredience:
1 lvývaru z kostí
2 ksvajec
4 lžícemraženého hrášku
4 lžícenasekané pažitky
mletý muškátový květ
sůl

Postup:

1. Do hrnce si nalijeme vývar, přidáme mražený hrášek a povaříme 5 minut
2. Poté do vroucí polévky za neustálého míchání vlijeme rozšlehané vejce a necháme srazit
3. Nakonec polévku ochutíme mletým muškátovým květem, nasekanou pažitkou, solí a servírujeme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy