REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Japonské tyčinky z mletého masa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Mleté maso s cibulí, solí, pepřem a grilovací omáčkou. Výbornou přílohou budou asijské nudle se zeleninou.


Ingredience:
Na 4 porce:
400 gmletého masa
15 gstrouhanky
2 ksjarní cibulky
1 ksmalé cibule nakrájené nadrobno
1 láhevHellmann’s Japanese Sticky grilovací omáčky
1/2 lžičkysoli
pepř
A dále:
16 ksbambusových špejlí

Postup:

1. Mleté maso smíchejte s cibulí, solí, pepřem a 40 ml Hellmann`s Japanese Sticky grilovací omáčky
2. Přidejte strouhanku, dobře promíchejte a vytvarujte 16 válečků na špejli
3. Grilujte do propečení (cca 8 minut)
4. Servírujte se zbylou Hellmann’s Japanese Sticky grilovací omáčkou (například promíchanou se 2 jarními cibulkami nakrájenými nadrobno).

Doporučení:

Tip: Předtím než začnete připravovat mleté maso, namočte bambusové špejle do vody (asi na 20 minut), špejle se pak při grilování nespálí. Jako přílohu doporučujeme: asijské nudle se zeleninou a sezamovým semínkem, limetka

Poznámka:

Zdroj: www.hellmans.com.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy