REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Jahodová polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ovocná polévka pěkně vychlazená, vhodná součást obědového menu především v letních měsících.


Ingredience:
1000 gjahod
300 gsušenek
200 gcukru
1 lhorké vody
2 dclkysané smetany

Postup:

1. Jahody přebereme, propláchneme vodou, necháme okapat, nakonec je rozmixujeme
2. Do vařící vody dáme cukr, rozmícháme ho a po vystydnutí smícháme s ovocnou kaší
3. K hotové studené polévce přidáme kysanou smetanu a podáváme k ní sušenky.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy