REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Italský těstovinový salát II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Obědový salát z uvařených těstovin promíchaných se salátovou okurkou a paprikou pokrájenou na kostičky, cibulí pokrájenou na půlkolečka, majonézou a česnekovým dressingem.


Ingredience:
450 gvařených těstovin
150 grajčat + cherry rajčátka na ozdobu
150 gžlutých paprik
150 gsalátové okurky
120 gSPAK Česnekového dressingu
120 gSPAK majonézy
100 gčervené cibule
pepř
sůl

Postup:

1. Salátové okurky, rajčata a žluté papriky nakrájíme na drobné kostičky
2. Červenou cibuli nakrájíme na půlkolečka
3. Vše smícháme v salátové míse spolu s uvařenými těstovinami, majonézou a česnekovým dressingem
4. Dochutíme solí a pepřem, necháme v lednici chvíli vychladit
5. Salát servírujeme ozdobený keříčkovými rajčátky.

Poznámka:

Zdroj: Spak.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy