REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hráškovo-mátový dip

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Výborný dip k zeleninovým hranolkům nebo grilovanému či pečenému masu. Recept z dílny NATURHOUSE.


Ingredience:
3 hrnkyhrášku (může být i mražený)
2 lžíceolivového oleje
1 ksstroužek česneku
1/2 kscitronu
několik snítek máty
sůl

Postup:
  1. Mražený hrášek dejte na 2–3 minuty povařit do vody, pak vodu slijte a nechejte hrášek vychladit
  2. V míse smíchejte hrášek s několika lístky máty, nakrájeným česnekem a zakápněte šťávou z ½ citronu a 2 lžícemi olivového oleje
  3. Vše rozmixujte dohladka na konzistenci pyré a dochuťte solí.
Doporučení:

Videorecept zde:

Poznámka:

Zdroj: www.naturhouse-cz.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy