REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí po sicilsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Dopředu uvařené hovězí maso opečené na másle na cibulovém základě.


Ingredience:
750 gvařeného hovězího masa
50 gmásla
1 skleničkabílého vína
čerstvá petrželka
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Vařené hovězí maso nakrájíme na tenké plátky
2. Kostičky cibule orestujeme na másle dorůžova, pak přidáme maso a opečeme je po obou stranách
3. Maso zalijeme bílým vínem, okořeníme pepřem, dle chuti osolíme a chvíli podusíme
4. Jednotlivé porce zdobíme zelenou petrželkou.

Doporučení:

Takto upravené maso servírujeme s opečenými bramborami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy