REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí karbanátky II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Karbanátky připravené z hovězího masa, tučného od šunky, vejce a koření, usmažené dozlatova, servírované například s vařenými brambory a dušenou zeleninou.


Ingredience:
800 gmletého hovězího masa
150 gtučného od šunky
2 ksvejce
2 lžíceoleje
koření na mletá masa
strouhanka
sůl

Postup:

1. Mleté hovězí maso smícháme s vejci, na jemno nakrájeným tučným od šunky, kořením na mletá masa a podle chuti dosolíme a podle hustoty přisypeme strouhanku, raději však méně než více!
2. Ze směsi vytvarujeme karbanátky, které smažíme na rozehřátém oleji z každé strany dozlatova
3. Podáváme jak teplé, například s vařeným bramborem a dušenou zeleninou, tak studené, například na chlebu potřeném hořčicí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy