REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hovězí dušené v zelenině

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Kostky z hovězího předního podušené spolu s cibulí a další zeleninou. Hodnota dvou porcí je 2755 kJ.


Ingredience:
Rozpis na 2 porce:
200 ghovězího masa (hovězí přední)
300 gbrambor
60 gkvětáku
60 grajčat
40 gfazolek
20 gpórku
20 gcibule
pepř
pažitka
sůl
voda na podlití

Postup:

1. Kostky masa opečeme nasucho na teflonové pánvi
2. K masu přidáme jemně nakrájenou cibuli, osolíme, okořeníme pepřem, podlijeme horkou vodou a dusíme
3. Jakmile bude maso poloměkké, přidáme pokrájenou zeleninu a plátky oloupaných brambor, ke konci vaření přidáme i dopředu spařená a oloupaná rajčata
4. Pokrm dodusíme, na talíři zdobíme posekanou pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy