REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Houbová mísa

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na slanině a cibuli orestované houby, zalité ušlehanou šlehačkou.


Ingredience:
1,5 kgsměsi hub
125 gprorostlé slaniny
2 kscibule
0,8 lmasového vývaru
200 mlšlehačky
1 lžičkaškrobové moučky
pažitka
pepř
sůl

Postup:

1. Houby očistíme, umyjeme a pokrájíme
2. Slaninu a cibuli rovněž pokrájíme a opražíme ji na pánvi
3. Přidáme houby
4. Deset minut dusíme
5. Přidáme masový vývar, sůl, pepř a ještě deset minut podusíme
6. Šlehačku ušleháme se škrobovou moučkou, nalijeme na houby, promícháme a před podáváním posypeme sekanou pažitkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy