REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Hlávkový salát s jogurtem a koprem

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Natrhané listy salátu přelité jogurtovou omáčkou ochucenou čerstvým koprem, citronovou šťávou, solí a medem.


Ingredience:
2 kshlávky salátu
1 kelímekbílého jogurtu
1 lžícerostlinného oleje
jemně rozsekaný čertvý kopr
citronová šťáva
sůl

Postup:

1. Jogurt rozšleháme s olejem a ochutíme citronovou šťávou, solí a medem, vmícháme kopr
2. Opraný a osušený salát natrháme na menší kousky, ty rozdělíme do misek
3. Listy salátu přelijeme jogurtovou omáčkou a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy