REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Guacamole II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Jemný krém se zajímavou chutí a vůní koriandru a ostrou přísadou chilli papričky.


Ingredience:
125 grajčat
1 lžícecitronové šťávy
1/2 kscibule
1 ksčervené feferonky
3 kszralého avokáda
hrst čerstvého koriandru
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Neoloupaná avokáda podélně rozkrojíme, kroutivým pohybem proti sobě obě půlky oddělíme, jádra vyndáme, lžičkou vyškrabeme dužinu a dáme do misky s citronovou šťávou, která zabrání, aby avokádo zhnědlo
2. Potom vidličkou rozmačkáme nebo rozmixujeme na hladký krém
3. Vmícháme oloupanou, na drobno nakrájenou cibuli, na jemno nasekaný koriandr, očištěnou, na jemno nakrájenou feferonku, na malé kousky nakrájená rajčata a podle chuti osolíme a opepříme.

Doporučení:

Podáváme s chipsy nebo s nachos.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy