REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný pstruh se zeleninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Pstruh nadívaný česnekem, slaninou a rozmarýnem, grilovaný s cherry rajčátky a cuketou.


Ingredience:
4 ksčerstvých vykuchaných pstruhů
8 ksstroužků česneku
8 kssnítků rozmarýnu
2 ksvětviček cherry rajčátek
1 kscukety
1 kscitronu
100 gplátků anglické slaniny
olivový olej
mletý pepř
sůl

Postup:

1. Břišní dutiny omytých, osušených pstruhů vyložíme oloupanými, na plátky nakrájenými stroužky česneku, rozmarýnem a plátky anglické slaniny
2. Osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a citronovou šťávou
3. Ryby spolu s osolenými cherry rajčátky i na plátky nakrájenými cuketami grilujeme do změknutí
4. Pstruhy grilujeme minimálně 8 minut z každé strany a servírujeme teplé.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy