REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný hermelín v toastu se šunkou, brusinkami a rukolou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na grilu v alobalu opečený hermelín spolu s plátky toastového chleba a šunkou, servírovaný s na pánvi s medem opečenou rukolou a brusinkovou omáčkou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
1 baleníSedlčanského Hermelínu na gril s brusinkovou omáčkou
8 ksplátků šunky
4 ksplátky toastového chleba
100 grukoly
2 lžícebalsamika
1 lžícemedu
50 mlolivového oleje
brusinková omáčka (je součástí balení)
sůl

Postup:

1. Dva plátky šunky přes sebe částečně přeložíme a přehneme tak, abychom měli pruh, kterým můžeme sýr obalit 2. Alobal na středu potřeme olejem a umístíme na něj trojúhelník chleba, na chléb posadíme sýr obalený v šunce a ten znovu zakryjeme toastem, lehce potřeme olejem, zabalíme do alobalu a grilujeme asi 8 minut z každé strany a to při střední teplotě grilu
3. Mezitím opláchneme rukolu a na zbylém oleji ji krátce opečeme, jakmile zvadne, přimícháme med, ocet a podle chuti ji přisolíme
4. Hotové hermelíny naaranžujeme na talíře, přidáme rukolu a pokrm doplníme brusinkovou omáčkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy