REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný Hermelín s bramborovými lupínky a pečenými plátky žampionů

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hermelíny obalené v bramborových lupíncích, pokladené orestovanými žampiony a dalšími bramborovými lupínky, grilované na roštu grilu zamotané do papíru na pečení a alobalu.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
1 baleníSedlčanský Hermelín na gril (balení obsahuje 4 ks sýra)
40 gbramborových lupínků
50 mlolivového oleje
2 ksvelké žampióny
2 lžícepokrájené pažitky
špetka mletého kmínu
špetka mletého pepře
papír na pečení

Postup:

1. Žampiony opláchneme a nakrájíme na plátky, potom je zprudka opečeme na 2/
3 olivového oleje, osolíme, opepříme a okmínujeme
2. Hermelíny potřeme zbylým olejem, obalíme je v drcených bramborových lupíncích, poklademe žampiony, posypeme zbylými lupínky, zakryjeme plátkem pečicího papíru, a to celé zabalíme do alobalu
3. Grilujeme z každé strany 5 – 7 minut
4. Hotové Hermelíny rozdělíme na talíře a posypeme čerstvou pažitkou.

Poznámka:

Zdroj: sedlcansky.cz

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy