REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný hermelín plněný hráškovou kaší, ozdobený pečenou anglickou slaninou

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Hermelíny naplněné kaší ze zmraženého hrášku a dalších ingrediencí, grilované zabalené v alobalu, servírované ozdobené orestovanou slaninou.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
1 baleníSedlčanského Hermelínu na gril s brusinkovou omáčkou
4 ksplátky anglické slaniny
4 lžíce olivového oleje
brusinková omáčka (je součástí balení)
alobal
Na hráškovou kaši:
250 gmraženého hrášku
1 lžícepokrájeného estragonu
voda
sůl

Postup:

1. Hrášek krátce povaříme v osolené vodě a necháme okapat, pak ho přesypeme ho do misky, přidáme pokrájený estragon, mírně rozdrtíme vidličkou a promícháme, podle chuti osolíme
2. Hermelíny rozkrojíme, naplníme hráškovou kaší, zabalíme do alobalu lehce potřeného olejem a grilujeme z každé strany asi 6 minut 3. Mezitím na sucho na pánvi opečeme slaninu do křupava (můžeme jí také nasypat před grilováním přímo na sýr)
4. Grilované hermelíny rozdělíme na talíře a doplníme slaninou a brusinkovou omáčkou, která je součástí balení.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy