REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaný drůbeží hot dog

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Rozříznutý rohlík potřený majonézou, naplněný ogrilovanou klobásou a salsou.


Ingredience:
4 ksdrůbeží grilovací klobásy
4 ksrohlíků
majonéza dle potřeby
Na salsu:
1 lžičkacukru krupice
1 lžíceolivového oleje
1 lžícecitronové šťávy
250 gcherry rajčat
60 gčerných oliv
1 ksmalé červené cibule

Postup:

1. Nejdříve si uděláme salsu; do mísy dáme vypeckované, na drobno nakrájené olivy, omytá, na malé kousky nakrájená cherry rajčata, oloupanou, na jemno nakrájenou cibuli, olivový olej, citronovou šťávu, krupicový cukr, vše dobře promícháme a dáme stranou
2. Na rozehřátém grilu ogrilujeme drůbeží grilovací klobásy podle návodu na obalu
3. Podélně nařízneme rohlíky, spodní díly potřeme majonézou, navrch položíme ogrilované klobásy, překryjeme salsou a ihned podáváme.

Doporučení:

Zkuste i jinou pikantní salsu, třeba okurkovou nebo limetkovou, případně salsu můžete nahradit nějakou čalamádou, například ze zelených rajčat.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy