REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilované plněné dalamánky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Vydlabané půlky dalamánků plněné játrovým krémem, posypané strouhankou a máslem, na grilu grilované.


Ingredience:
4 ksdalamánků
2 lžícestrouhanky
4 lžičkynastrouhaného másla
Na játrový krém:
400 gjemné paštiky
2 ksžloutků
1 ksmalé cibule
špetka majoránky
špetka mletého pepře
špetka soli

Postup:

1. Dalamánky rozpůlíme a odstraníme vnitřní měkké části
2. Na játrový krém smícháme jemnou paštiku se žloutky, oloupanou na malé kostičky nakrájenou cibulí, solí, pepřem a majoránkou
3. Připraveným krémem naplníme půlky dalamánků, posypeme strouhankou a nastrouhaným máslem
4. Pak grilujeme nejdříve asi 5 minut na elektrickém grilu na střední posuvné liště a nakonec ještě několik minut na jeho horní liště.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy