Milovníci kuřecího si u grilu nepochybně přijdou na své. Pusťte se proto do kuřecích křidélek, která si zamilujete nejen díky skvělé vůni, ale i křupavosti a výtečné chuti.
Ingredience:
1 kg | bio kuřecích křídel |
3 lžíce | plnotučné hořčice |
3 lžíce | bio medu |
bio slunečnicový olej | |
bio grilovací koření | |
sůl |
Postup:
- V míse smíchejte grilovací koření, med, olej a hořčici.
- Kuřecí křídla očistěte, osolte, naložte do marinády, důkladně promíchejte a v ledničce nechte odležet minimálně 3 hodiny.
- Na rozpáleném grilu maso opékejte rovnoměrně z obou stran a průběžně potírejte marinádou.
Přemýšlíte, kam vyrazit pro kvalitní maso v bio kvalitě nebo třeba na hezký výlet? Navštivte Biofarmu Epona. Více informací o farmě najdete zde.
Poznámka:Recept k článku: Dejte grilování nový rozměr a vsaďte na mladé maso!