REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Grilovaná krkovice

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na grilu připravené silné plátky krkovice s pepřovým kořením, himalájskou solí a snítkami citronového tymiánu.


Ingredience:
4 ksplátků vepřové krkovice bez kostí o výšce 3 cm
4 lžíceoleje
pár snítek citronového tymiánu
pepřové koření
himalájská sůl

Postup:

1. Krkovici osolíme
2. Přidáme pepřové koření a tymián
3. Necháme přes noc v lednici
4. Rozpálíme gril a z každé strany maso grilujeme 10 minut.

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autorka fotografie i textu: Naďa Indruchová.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy