REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Gratinované batáty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Sladké brambory, gratinované.


Ingredience:
720 gbatátů (sladkých brambor)
120 gstrouhaného parmazánu
4 dltrvanlivé smetany
mletý bílý pepř
sůl

Postup:

1. Oloupané batáty nakrájíme na plátky asi 2,5 mm silné a naskládáme je do pekáče (zapékací misky), zalijeme smetanou smíchanou se solí, mletým bílým pepřem a strouhaným parmazánem
2. Po zalití brambory lehce přimáčkneme a pečeme při 180 °C asi 50 minut.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy