REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Glazura na drůbeží maso

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Tato glazura dodá pečené drůbeži pikantní chuť a exotické aroma.


Ingredience:
2 lžícesojové omáčky
1 lžícesuchého sherry
1 lžícetekutého medu
2 lžičkytřtinového (hnědého) cukru
1/4 lžičkyčínského koření pěti vůní (badyán, fenykl, skořice, hřebíček, pepř)
125 mlvody

Postup:

1. Sójovou omáčku přivedeme na mírném ohni k varu, necháme 1 minutu probublávat, pak přidáme vodu, med, sherry, tmavý cukr, koření, promícháme a zahříváme, dokud se cukr nerozpustí
2. Touto glazurou potíráme pečenou drůbež.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy