REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Francouzská celerová remuláda

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Chutná studená omáčka vhodná k mnoha zeleninovým salátům.


Ingredience:
200 gnahrubo nakrájeného celeru
150 mlmajonézy
2 lžícekaparů bez nálevu
1 lžícenajemno posekané petrželky
1 lžícecitrónové šťávy
2 ksančovičky

Postup:

1. Nahrubo nakrájený nebo nastrouhaný celer smícháme s na jemno nasekanými ančovičkami, posekanými kapary a nasekanou čerstvou zelenou petrželkou
2. Přidáme citrónovou šťávu, přimícháme majonézu
3. Necháme nejméně 15 minut v lednici vychladit.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy