REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Fazolky po kastilsku

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Skvělá příloha ke steakům.


Ingredience:
600 gfazolek
3 ksfeferonek
1 lžičkamletého pepře
petrželka
česnek
olej
sůl
voda

Postup:

1. Fazolky dáme do malého množství vařící osolené vody a podusíme doměkka
2. Feferonky na jemno nasekáme a společně s rozetřeným česnekem a nadrobno usekanou petrželkou podusíme na rozehřátém oleji
3. Měkké fazolky necháme odkapat a promícháme s feferonkovou směsí a s mletým pepřem
4. Osolíme a ihned podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy