REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Falešný tatarák z hub

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Podušené houby dochucené až na talíři přímo strávníkem, servírované s topinkami.


Ingredience:
300 ghub
100 grajského protlaku
4 ksstroužky česneku
4 ksžloutky
2 kscibule
1 lžíceworcesterké omáčky
1 lžícechilli omáčky
hořčice
kečup
mletá červená paprika
mletý černý pepř
mletý kmín
sůl

Postup:

1. Houby nakrájíme nadrobno a podusíme doměkka, dochutíme je kmínem, mletou paprikou, černým pepřem, rajským protlakem, worcesterskou a chilli omáčkou, nezapomeneme osolit
2. Směs jen mírně prochladlou servírujeme na jednotlivých talířích, na kopečky do důlků položíme žloutek a obložíme je ostatními ingrediencemi (hořčicí, kečupem, cibulí …)
3. Každý si dochutí tatarák podle svých chutí.

Doporučení:

Houbový tatarák samozřejmě servírujeme s topinkami.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy