REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Domácí sádlo se škvarkama

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V domácích podmínkách vyškvařené sádlo se škvarkama.


Ingredience:
500 gsádla
si 1/2 dclmléka
sůl

Postup:

1. Sádlo nakrájíme na kostky asi cca 1,5 cm x 1,5 cm
2. Připravíme si kastrol, do kterého vložíme kostky sádla, sádlo pomalinku, na nejnižší stupeň škvaříme a hlídáme, mícháme a škvaříme dozlatova
3. Před dohotovením přidáme mléko, stáhneme ze zdroje tepla
4. Slijeme tuk do nádoby a škvarky dáme bokem.

Poznámka:

Recept ze stránky: Vaření a pečení s láskou – autorka receptu i fotografie: Tereza Buranská

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy