REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dip z červené řepy

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Studená omáčka vhodná především ke grilovanému rybímu masu.


Ingredience:
300 gčervené řepy
150 gzakysané smetany
50 gjogurtu
2 ksstroužky česneku
1 ksmalé šalotky
kousek zázvoru
voda
pepř
sůl

Postup:

1. Červenou řepu očistíme, opláchneme a v osolené vodě uvaříme doměkka, což bude trvat 15-20 minut, po zchladnutí ji oloupeme a nakrájíme na menší kousky
2. Řepu, česnek, šalotku a zázvor rozmixujte v robotu
3. Nakonec do směsi vmícháme smetanu a jogurt a dip podle chuti osolíme a okořeníme pepřem
4. V lednici necháme chvíli odpočinout.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy