REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dietní rybí salát

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

V zeleninovém vývaru podušený kapr nebo jiná sladkovodní ryba, nasekaný na kousky, smíchaný s jogurtovou majonézou.


Ingredience:
200 gkapra nebo jiné sladkovodní ryby
100 gjogurtu
10 goleje
1 ksvaječného žloutku
zeleninový vývar
citronová šťáva
petrželka
sůl

Postup:

1. Maso z ryby podusíme asi 15 minut v zeleninovém vývaru
2. V misce utřeme žloutek (musí mít pokojovou teplotu!), do kterého postupně přikapáváme olej, pak vmícháme jogurt
3. Směs ochutíme citronovou šťávou, solí a sekanou čerstvou petrželkou
4. Rybu vykostíme, usekáme a smícháme s připravenou jogurtovou majonézou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy