REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Dietní rybí polévka

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Polévka připravená z kousků vařených ryb, rozvařených housek, mléka, žloutku a petrželky.


Ingredience:
300 gvařeného rybího masa
200 mlmléka
0,5 lvody
2 kshousky
1 ksžloutku
petrželka
sůl

Postup:

1. Ve vodě rozvaříme housky, prolisujeme je přes sítko s malými oky, vývar osolíme a vmícháme žloutek rozšlehaný v mléce
2. Dopředu uvařené rybí maso nakrájíme na kostičky a přidáme do polévky
3. Nakonec polévku dochutíme sekanou petrželkou.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy