REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ďábelské topinky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Topinky z bílého chleba obložené pikantní masovou směsí, zapečené v troubě pod grilem pokladené sýrem.


Ingredience:
Rozpis na 4 porce:
200 gvepřové kýty
200 gsýra eidam
4 kskrajíce chleba
4 kscherry rajčátka
4 ksstroužky česneku
2 kszelené papriky
2 ksfeferonky
2 kscibule
2 lžícerajčatového protlaku
pepř
olej
sůl

Postup:

1. Chléb nakrájíme na půlky krajíčků, osolíme a osmažíme na oleji topinky, které potřeme česnekem
2. Na oleji zprudka opečeme na nudličky nakrájené osolené a opepřené maso, vyjmeme jej, do výpeku dáme na plátky nakrájenou cibuli, papriku, protlak, feferonky, zbylý česnek, rajčata a krátce zarestujeme, pak do směsi vrátíme maso a tři minuty vše podusíme
3. Na každou topinku dáme masovou směs, posypeme bohatě strouhaným sýrem a osm minut zapékáme na 250 °C pod grilem nebo v troubě, dokud sýr nebude mít krustu.

Doporučení:

Tip na video návod:

Poznámka:

Recept ze stránek Vaření s Tomem, autor receptu i fotografie: Tomáš Mika

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy