REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ďábelské toasty

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Osmažené krajíčky bílé veky potřené pomazánkou připravenou z upečeného hovězího masa, leča, pokrájených feferonek …


Ingredience:
12 ksplátků bílé veky
6 lžicnastrouhaného sýra
kapie
olej
Na pomazánku:
300 gleča
250 gpečeného hovězího masa
2 lžícerajčatového protlaku
2 lžíceoleje
1 kscibule
stroužky česneku
feferonky nebo chilli koření
mletá červená paprika
mletý černý pepř
sůl

Postup:

1. Na oleji zpěníme jemně usekanou cibuli, přidáme rajčatový protlak a papriku, osmahneme
2. Vmícháme lečo, kostičky masa, česnek utřený se solí i drobně pokrájené feferonky nebo chilli koření
3. Pokrm podusíme, až směs zhoustne
4. Osmažené plátky bílé veky poklademe připravenou směsí, posypeme nastrouhaným sýrem a ozdobíme proužky kapie.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy