REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Ďábelská směs

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Na tuku osmahnuté plátky cibule, podušené spolu s kolečky klobásy, rajčaty a feferonkami. Směs servírovaná s pečivem nebo na topinkách.


Ingredience:
500 gmoravské klobásy (nebo jiné pikantní)
300 gcibule
150 gnakládaných (čerstvých) rajčat
50 gfeferonek
50 gtuku
worcesterská omáčka
kečup
cukr
pepř
sůl

Postup:

1. Asi 2/
3 cibule nakrájíme na tenké plátky, osmahneme je na rozpáleném tuku
2. Přidáme kolečka klobásy, chvíli vše, za stálého míchání restujeme
3. K opečeným klobáskám přidáme rajčata, po chvíli i kečup a nasekané feferonky zbavené jadřinců
4. Ochutíme pepřem, solí, worcesterskou omáčku, případně dle chuti osladíme
5. Směs zamícháme, chvíli podusíme a pak ihned podáváme s čerstvým pečivem, případně na topinkách
6. Jednotlivé porce zdobíme plátky cibule.

Doporučení:

Kdo má rád, může na závěr do směsi zamíchat rozdrcené 2-3 stroužky česneku.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy