REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Čorba

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Bulharská fazolová polévka.


Ingredience:
1,5 lvody
300 gpředního skopového masa
120 gfazolí
100 gpórku
sůl

Postup:

1. Fazole dobře propláchneme vodou a den předem namočíme v nesolené vodě
2. Druhý den uvaříme fazole do poloměkka
3. Přidáme na tenká kolečka pokrájený pórek a na drobno nakrájené přední skopové maso
4. Polévku osolíme a vaříme do změknutí masa i fazolí.

Doporučení:

Navíc můžeme orestovat malé kousky anglické slaniny nebo kolečka klobásy a přidat je do polévky, trocha rozlisovaného česneku také neuškodí.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Fotogalerie:


reklama


Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy