REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Citrónové máslo

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Ochucené máslo citrónovou kůrou, pepřem a solí.


Ingredience:
200 gmásla
1/2 kscitrónu
mletý bílý pepř
sůl

Postup:

1. Změklé máslo promícháme s nastrouhanou kůrou a šťávou z poloviny dobře omytého citrónu
2. Přidáme dle chuti sůl, mletý bílý pepř
3. Necháme nejméně 1 hodinu uležet v ledničce.

Doporučení:

Použití např. při výrobě chlebíčků nebo jednohubek – citrónové máslo, tresčí játra a na ozdobu plátek rajčete, osminka natvrdo uvařeného vejce, kolečka cibule, dílek citrónu.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy