REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Citronové máslo II.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Citrónem ochucené máslo skvěle chutná jako součást grilovaných pokrmů, pomazané krekry, chlebíčky nebo toasty.


Ingredience:
4 lžícepovoleného másla
1 lžícenasekané petrželky
1 lžícecitronové šťávy
větší špetka pepře
sůl dle chuti

Postup:

1. Čtyři lžíce povoleného másla vyšleháme do pěny
2. Podle chuti přidáme sůl, větší špetku pepře, lžíci citronové šťávy a lžíci nadrobno nasekané petrželky
3. Uložíme do chladna.

Doporučení:

Citronové máslo rozprostřené na svačinovém papíru nebo alobalu můžeme stočit do válečku, uložit do chladničky a podávat nakrájené na kolečka.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy