REKLAMA

Hlavní rubriky receptů jídel a nápojů

Citronové fazolky

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku

Konzervované zelené fazolky přelité rozpuštěným máslem ochuceným solí, natí koriandru a pepřem, nakonec zakápnuté citronovou šťávou, podávané teplé.


Ingredience:
1 konzervazelených fazolek v nálevu
60 gmásla
1 lžícenatě korinadru nebo petrželky
1/2 lžičkysoli
1/4 lžičkymletého řerného pepře
šťáva z 1 ks citrónu

Postup:

1. Fazolky slijeme a překrájíme na poloviny, rozprostřeme je do misky
2. Připravené fazolky zalijeme horkým rozpuštěným máslem, do kterého jsme před odstavením ze zdroje tepla zamíchali sůl, pepř a nať koriandru nebo petrželky
3. Vše zalijeme citronovou šťávou a ihned teplé podáváme.

Uložit do Oblíbených Zapsat si poznámku


reklama



Napište do okna našeho gastronomického slovníku hledaný výraz nebo klikněte na jedno z písmen abecedy